Skip to main content
Homepage

Live Nation og WeWentLive er stolte av å kunne presentere en helt ny musikkfestival i Stavanger. Vaulen Open Air kickstarter sommeren med en todagers festival på Vaulen i juni!

Vi er klare for å gi dere en magisk opplevelse når Vaulen 2023 går av stabelen. Med strender i begge ender, hav så langt øyet kan se og fjell i det fjerne, setter disse omgivelsene rammen for en unik og minnerik sommerfestival. Naturen er av det fineste vi har å tilby og med denne beliggenheten og 2 scener, ligger alt til rette for at man sammen skal skape tidenes strandfest på Vaulen.

En fantastisk line-up med artister er klare for årets festival! Her kan du oppleve Sting, Sondre Justad, Dagny, Zara Larsson, Dean Lewis, Beharie, Bernhoft, Kjartan Lauritzen, Kristian Kristensen, Ka2, Maria Mena, Ramón og Synne Vo. Med dette byr Vaulen på noe for publikum i alle aldere! 

Vaulen Open Air arrangeres av Live Nation Norge, som står bak festivaler som Neon i Trondheim, Bergenfest i Bergen og Findings i Oslo, sammen med lokale krefter fra WeWentLive.

La musikken og de magiske omgivelsene lede deg inn i sommernatten!

Festivalen har ingen nedre aldersgrense. Alle under 15 år må være i følge med edru voksen.

Om du har nedsatt funksjonsevne og har behov for å ha med deg ledsager på festivalen:

Din ledsager har fri inngang, forutsatt at ledsageren har gyldig ledsagerbevis, og du selv har festivalbillett. Ledsager mottar sitt festival-armbånd i inngang.

Det vil være HC rampe på arenaen, men med noe begrenset kapasitet.

VIP inkluderer:

  • Eget område
  • Egen bar
  • Egne toaletter
  • Egen inngang
  • Mattilbud
  • Tilgang til telt
  • Scenesikt

Vi selger alle våre billetter via Ticketmaster.

Vaulen Festival er en festival og endringer i programmet kan forekomme. Billetter kan kun refunderes ved en eventuell totalavlysning av festivalen, men det gis ikke refusjon knyttet til endring av line-up/artister.

FESTIVALPASS kr 1 695
FESTIVALPASS - VIP kr 2 695
DAGSPASS FRE kr 890
DAGSPASS LØR kr 890
DAGSPASS FRE - VIP kr 1 695
DAGSPASS LØR - VIP kr 1 695

NB! Med forbehold om endringer.