Skip to main content
Homepage

Live Nation og WeWentLive er stolte av å kunne presentere en helt ny musikkfestival i Stavanger. Vaulen Open Air kickstarter sommeren med en todagers festival på Vaulen i juni!

Vi er klare for å gi dere en magisk opplevelse når Vaulen 2023 går av stabelen. Med strender i begge ender, hav så langt øyet kan se og fjell i det fjerne, setter disse omgivelsene rammen for en unik og minnerik sommerfestival. Naturen er av det fineste vi har å tilby og med denne beliggenheten og 2 scener, ligger alt til rette for at man sammen skal skape tidenes strandfest på Vaulen.

En fantastisk line-up med artister er klare for årets festival! Her kan du oppleve Sting, Sondre Justad, Dagny, Zara Larsson, Dean Lewis, Beharie, Bernhoft, Kjartan Lauritzen, Kristian Kristensen, Ka2, Maria Mena, Ramón og Synne Vo. Med dette byr Vaulen på noe for publikum i alle aldere! 

Vaulen Open Air arrangeres av Live Nation Norge, som står bak festivaler som Neon i Trondheim, Bergenfest i Bergen og Findings i Oslo, sammen med lokale krefter fra WeWentLive.

La musikken og de magiske omgivelsene lede deg inn i sommernatten!

Vaulen Open Air gir store begrensninger for trafikk, bading og friluftsliv på Vaulen ut over i uka og i helgen, til og med mandag 12. juni.

Trafikk og parkering

Biltrafikk ned til Vaulen blir stanset av vakter denne uka. Beboere i området slipper gjennom.

Det er ingen muligheter for å parkere på eller ved Vaulen badeplass. Dette gjelder til og med mandag 12. juni, på grunn av nedrigging etter arrangementet.

Dere som skal på konserter, kom gående eller reis kollektivt. Vi setter opp shuttlebusser til Stavanger og Sandnes lørdag og søndag kveld. Bussbilletter kjøpes HER.

Bading og friluftsliv

Det er begrenset adgang på store deler av Vaulen friområdehele uka. Parkeringsplasser, gressplener og sandvolley-baken er stengt for fri ferdsel fra og med tirsdag 5. juni.

Strendene og halvøya er åpen for ferdsel fram til og med onsdag 7. juni. Deretter er hele området stengt til og med mandag 12. juni, unntatt turstien og sykkestien langs jernbanen, den nordligste stranden (nærmest byen).

Den nordligste stranden, bortenfor lekeapparatene, og neset nord for Vaulen badeplass er åpne for bading også gjennom helgen. Det kan bli trangt, velg gjerne en annen badestrand. Kom til fots eller på sykkel hvis du skal bade. Regn med mye lyd fra Vaulen Open Air.

Naboer som har spørsmål rundt dette kan sende en mail til nabo@vaulenfestival.no.

Last ned appen vår for å finne spilletider og lage ditt eget program. 

Klikk her for å laste ned appen i Appstore
Klikk her for å laste ned appen i Google Play

Vi anbefaler alle å ta toget til Mariero stasjon. Herfra er det kun 13 minutter gange til festivalområdet. Go-Ahead har satt opp flere ekstraavganger både fredag og lørdag. Planlegg din reise på Go-Aheads nettside HER.

Festivalen har ingen nedre aldersgrense. Alle under 15 år må være i følge med edru voksen.

Det er ikke et eget områder for barn, og vi vil generelt anbefale at små barn ikke tas med på festival. Barnevogner er ikke tillatt på festivalområdet av sikkerhetsmessige hensyn. Alle som skal inn på festivalen må ha gyldig billett.

Ordensregler:
Følgende ordensregler gjelder for Vaulen Open Air sitt arrangement:
Elementer som må tas i betraktning
- Personer som oppleves som truende og aggressive, og som ikke retter seg etter henstillinger fra arrangementets personell
- Mindreårige som er berusede som nyter eller oppbevarer alkohol på eller arrangementsområdet
- Overstadig berusede personer
- Personer som er åpenbart påvirket av rusmidler
- Personer som er involvert i ordensproblemer/ voldssituasjoner

Forbudte gjenstander:
Følgende gjenstander er ikke tillatt på det indre området:
- Gjenstander som er forbudt etter Norsk lov
- Paraplyer
- Campingstoler eller lignende
- All form for drikke og flasker
- Brannfarlige materialer (engangsgriller, fyrverkeri m.m)
- Bannere og plakater
- Dyr
- Selfiestenger
- Profesjonelt fotoutstyr

Om du har nedsatt funksjonsevne og har behov for å ha med deg ledsager på festivalen:

Din ledsager har fri inngang, forutsatt at ledsageren har gyldig ledsagerbevis, og du selv har festivalbillett. Ledsager mottar sitt festival-armbånd i inngang.

Det vil være HC rampe på arenaen, men med noe begrenset kapasitet.

VIP inkluderer:

  • Eget område
  • Egen bar
  • Egne toaletter
  • Egen inngang
  • Mattilbud
  • Tilgang til telt
  • Scenesikt

Vi selger alle våre billetter via Ticketmaster.

Vaulen Festival er en festival og endringer i programmet kan forekomme. Billetter kan kun refunderes ved en eventuell totalavlysning av festivalen, men det gis ikke refusjon knyttet til endring av line-up/artister.

Vi har et stort utvalg av mat for enhver smak på området. I tillegg til større aktører har vi flere lokale samarbeidspartnere. Domino´s, Los Tacos, Potetbakern, The Shack, The Greek Foodtruck, Fire & Grill, Artisinal Pastry Donuts, Lions Hinna og Crépetite m. fler. blir å finne på Vaulen i år. 

FESTIVALPASS kr 1 695
FESTIVALPASS - VIP kr 2 695
DAGSPASS FRE kr 890
DAGSPASS LØR kr 890
DAGSPASS FRE - VIP kr 1 695
DAGSPASS LØR - VIP kr 1 695

NB! Med forbehold om endringer.

Dersom du ønsker å dekke Vaulen Open Air kan du søke om presseakkreditering ved å sende en mail til nabo@vaulenfestival.no. Vi håper på din forståelse for at vi har en begrenset kapasitet til akkreditering.